Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@02:43:28 GMT

افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی هزینه‌های تولید مرغ زنده

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۴۴۴۸

افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی هزینه‌های تولید مرغ زنده

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: با توجه به افزایش تولید، گوشت مرغ مورد نیاز ماه مبارک رمضان تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم.

«حبیب اسدالله نژاد» درباره وضعیت تولید گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان افزود: امسال برای شب عید و ایام نوروز میزان جوجه ریزی در سطح کشور بین ۱۳۵ تا ۱۴۰ میلیون قطعه بوده است و برای ماه مبارک رمضان جوجه ریزی لازم انجام شده تاجایی که وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده است که نهاده‌های مورد نیاز را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور تصریح کرد: بنابراین برای ماه مبارک رمضان مشکلی در تامین نداریم و ذخایر خوبی وجود دارد.

وی با بیان اینکه مرغ با نرخ مصوب دولتی به کشتارگاه عرضه می‌شود اظهارداشت: علت بالا بودن قیمت گوشت مرغ در بازار به دلیل کمبود گوشت مرغ در برخی استان‌ها و تراکم بالا در استان‌های تولیدکننده و معین است.

اسدالله نژاد گفت: ما اعلام آمادگی کردیم که در صورت موافقت دولت مرغ زنده از استان های معین به استان های دیگر از سوی اتحادیه های استان های مقصد و مبدا صورت گیرد و نظارت توسط وزارت جهاد کشاورزی و صمت انجام شود. به طور مثال استان قزوین به عنوان یک استان معین هر کیلوگرم مرغ را ۱۵۰۰ تومان کمتر از نرخ مصوب می فروشند و خواستار انتقال مرغ زنده به استان تهران هستند زیرا به دلیل فاصله کم استانی مشکلی پیش نمی آید.

وی ادامه داد: استان های شمالی کشور قطب تولید مرغ زنده هستند. یعنی مصرف روزانه استان گیلان ۲۰۰ تن است اما تولید روزانه این استان ۵۰۰ تن است بنابراین نیاز این استان در تعطیلات نوروز تامین است حتی جوجه ریزی در استان های خراسان رضوی، فارس و اصفهان نیز بیش از نیاز استانی است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: البته سرانه مصرف گوشت مرغ به دلیل گرانی گوشت قرمز و ماهی افزایش یافته اما میزان تولید نیز متناسب با مصرف رشد داشته است.

وی اظهارداشت: دولت ذخایر خوبی در گوشت مرغ منجمد دارد که با نرخ های مصوب عرضه می شود اما به دلیل تولید فراوان در ماه مبارک رمضان نگران مازاد تولید هستیم زیرا به دلیل تکمیل ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام امکان عدم خرید مازاد مرغ از سوی این شرکت احتمال دارد.

افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی هزینه های تولید مرغ زنده

اسدالله نژاد افزود: با توجه به افزایش قیمت جوجه یکروزه بین ۱۰ تا ۱۱ هزارتومان،حمل و نقل، دارو و واکسن هزینه های تمام شده تولید بین ۱۵ تا ۲۰ درصد نسبت به قیمت مصوب ۳۱ هزارتومانی دولت افزایش یافته است اما تولیدکنندگان مرغ را با قیمت مصوب عرضه می کنند.

طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی سالانه حدود ۲.۷ میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید و عرضه می شود.

سازمان دامپزشکی کشور نیز برای تامین گوشت مرغ استان های کشور و جلوگیری از گران فروشی در سطح بازار اعلام کرد که در ایام تعطیل نوروز نیز در هر استان یک تا دو کشتارگاه فعالیت خواهند داشت.

این درحالیست که در برخی استان های کشور از جمله استان های گیلان، مازندران ، تهران و البرز گفته ها حاکی از آن است که در روزهای پایانی سال از ۲۵ اسفندماه تاکنون گوشت مرغ با کاهش عرضه می شود و فروشگاه ها با کمبود روبرو هستند به طوری که برخی شهروندان گوشت مرغ را با قیمت هایی بیش از ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان خریداری می کنند.

در حالی که نرخ مصوب گوشت مرغ برای مصرف کنندگان کیلویی ۳۱ هزارتومان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گوشت مرغ ماه رمضان ماه مبارک رمضان گوشت مرغ عرضه می شود مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • زنان در دوراهی کار و خانه
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز